Avís Legal

Si us plau, llegeixi atentament els terminis i condicions d’ús abans d’utilitzar aquest portal web. L’accés a aquest portal comporta l’acceptació de les condicions detallades a continuació. En el cas de no acceptar-les, no ha de fer ús d’aquest portal.

Restriccions sobre l’ús dels materials del portal
Tots els continguts d’aquest portal web (textos, logos, imatges, icones, àudios, vídeos i animacions) son propietat de hillsa, hispano llacunense s.l. o del respectiu propietari de drets (proveïdors de contingut o clients). Aquests materials estan protegits per copyright i no poden ser redistribuïts, retransmesos, divulgats, modificats, publicats, venguts o reproduïts, en part o en la seva totalitat, sense l’autorització expressa de hispano llacunense o dels seus propietaris.

Drets de propietat
El nom y logo de HISPANO LLACUNENSE son marques registrades. Tots els seus drets son reservats.

Limitació de Responsabilitat
En cap cas,HISPANO LLACUNENSE es responsabilitzarà de cap dany que resulti de l’ús del portal web i els seus materials.

HISPANO LLACUNENSE es reserva el dret a modificar total o parcialment aquests terminis i condicions. Reviseu-los en futures visites per si aquests haguessin canviat. Moltes gràcies per la seva atenció.

Protecció de dades de Caràcter Personal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, informem que HISPANO LLACUNENSE, S.L. és una entitat mercantil amb domicili a Sant Sadurní d’Anoia, carrer Itàlia 2-3 Polígon Industrial Can Ferrer II; inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, al tom 7955, foli 0013 fulla 77864 inscripció 10ª i amb CIF B-08024036.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que vostè ens faciliti seran incorporades a un fitxer el responsable del qual és HISPANO LLACUNENSE, S.L. i que està inscrit a la Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb la finalitat de realitzar la prestació de serveis encomanada i, eventualmentm enviar-li informació comercial i publicitària sobre els nostres serveis que considerem que pugui resultar-li d’interès. Les seves dades personals seran objecte de tractament per part del personal de la Companyia que així ho requereixi en funció del seu lloc de treball.

L’informem que en cas de no voler formar part del nostre fitxer té trenta (30) dies de termini per manifestar la seva negativa al tractament i cessió de les seves dades, advertint-li que de no pronunciar-se s’entendrà que consent.

Vostè podrà revocar en qualsevol moment el seu consentiment i exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades enviant una sol·licitud per escrit juntament amb una fotocopia del DNI a HISPANO LLACUNENSE, S.L., c/ Itàlia 2-3 Polígon Industrial Can Ferrer II 08770 Sant Sadurní d’Anoia.